Souhlas se zpracováním os. údajů

KOMU UDĚLUJI SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ?

Souhlas se zpracováním udělujete následujícím správcům osobních údajů:

i. Společnosti Zdravé stravování s.r.o., se sídlem Jiřího z Poděbrad 978, 696 62 Strážnice, IČ: 29292069, DIČ: CZ29292069, tel: +420 517 070 333, email: info@zdravestravovani.cz 

ii. Společnosti FitLead s.r.o., se sídlem Rezlerova 292/26, Petrovice, 109 00 Praha 10, IČ: 05704111, tel: +420 606 247 355, email: info@zkrabicky.cz.

(dále jen „Správci“)

KTERÉ OSOBNÍ ÚDAJE BUDOU ZPRACOVÁVÁNY?

Všechny osobní údaje, které poskytnete při vyplnění formuláře – tj. jméno, příjmení, email, telefonní číslo (dále jen „osobní údaje“).

KTERÝM OSOBÁM BUDOU OSOBNÍ ÚDAJE ZPŘÍSTUPNĚNY?

Správce zpracovává osobní údaje manuálně i automatizovaně sám a/nebo prostřednictvím svých zaměstnanců. Zpracováním osobních údajů může Správce pověřit v souladu s čl. 28 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen „Nařízení“), třetí osoby – zpracovatele, zejm. správce IT, poskytovatele administrativní podpory a externí účetní společnost.

JAKÁ MÁM PRÁVA VE VZTAHU KE ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ?

Máte právo na přístup k osobním údajům, na jejich opravu, výmaz či omezení zpracování, dále máte právo na přenositelnost údajů, právo vznést námitku proti zpracování osobních údajů, jakož i právo na odvolání Vašeho souhlasu se zpracováním. Tato práva lze u Správce uplatnit písemně a/nebo telefonicky na shora uvedených kontaktních údajích. Máte také právo podat stížnost u dozorového úřadu, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů (email: posta@uoou.cz). Vaše osobní údaje jsou
zpracovávány na základě tohoto souhlasu. Je-li pravděpodobné, že určitý případ porušení zabezpečení osobních údajů bude mít za následek vysoké riziko pro Vaše práva a svobody, máte rovněž právo na bezodkladné oznámení o vzniklém porušení Správcem.

JAKÝ JE ÚČEL ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ?

Souhlasím se zpracováním mých osobních údajů v souladu s čl. 7 Nařízení, za účelem získání nabídky krabičkové diety (stravovacího programu), a to maximálně po dobu 10 let.

Tento souhlas není povinný, je udělován dobrovolně, a muže být kdykoliv vůči kterémukoliv Správci odvolán písemně a/nebo telefonicky na shora uvedených kontaktních údajích.

1. Odešlete vyplněný formulář

2. Zavoláme vám

3. Potvrdíme si objednávku

Začněte jíst zdravě ještě dnes

 

Jméno a příjmení: *
Email:*
Telefon:*

Na co se nás nejčastěji ptáte

Dotazy na jídelníček, složení jídel

Nejsem si jistý, že budu schopný jíst jen „zdravé a dietní“ potraviny, mám svoje oblíbená jídla!

Naši zákazníci se již přesvědčili, že jíst zdravě neznamená jen konzumovat naklíčené zrní a ovesné vločky. Vyvážená strava může být současně pestrá a chutná! Navštivte fotogalerii a jídelníček - zjistíte před objednávkou, jaká jídla můžete očekávat.

Dietám nevěřím – mám obavy z jo-jo efektu, hrozí při konzumaci krabiček?

Jo-jo efekt nastává, pokud hladovíte. U krabičkové diety netrpíte hladem, ale jíte přiměřenou a vhodnou stravu po celý den. Důležité je také zvolit správný dietní program, naši pracovníci Vám s výběrem pomůžou!Doporučujeme přistupovat k Vašemu hubnutí aktivně – v průběhu odběru krabiček věnujte pozornost velikosti porcí a složení jídel. Při konzumaci našich krabiček získáte vhodné dietetické návyky a pokud se rozhodnete s odběrem diety skončit, je snazší ve správném režimu setrvat.

Jak často se jídla opakují?

Snažíme se, aby se jídla opakoval co nejméně v průběhu roku, případně vytváříme variace na jídla, která měla nejvíce pozitivních ohlasů.

Jakým způsobem probíhá příprava?

Pro přípravu používáme konvektomaty (šetrné vaření s párou) nebo pánve s minimem olivového oleje. Nepoužíváme koření a vývary s glutamátem, minimalizujeme přidávání soli a tuků. Jídla se šokově chladí (z 90°C na 2°C za méně než hodinu) a hermeticky balí do plastové krabičky. Receptury a technologické postupy si připravujeme sami.

Jsou Vaše jídla čerstvá? Jak dlouho dopředu vaříte?

Příprava jídel probíhá přibližně 1 den dopředu (tzn. v neděli na pondělí, ve středu na čtvrtek atd.). Ve stejný den Vám jídlo dovezeme!

Jaké používáte suroviny?

V naprosté většině případů používáme čerstvé suroviny. Pouze výjimečně používáme mražené (například u mořských ryb, které u nás nejsou jinak k dostání).

Nabízíte jídelníček pro různé typy alergií (ořechy, laktóza)?

Nabízíme jídelníček LAKTO MINUS, se sníženým obsahem laktózy. Je vhodný, pokud máte intoleranci na laktózu nebo se z jakéhokoliv důvodu vyhýbáte mléčným výrobkům. Tento jídelníček není vhodný pro alergiky! Jídelníček pro osoby trpící alergií na ořechy nenabízíme, ale v určitých případech a nižších stupních alergie je možné Vaše potřeby vyřešit úpravou jídelníčku – podívejte se do odpovědi na příslušnou otázku níže. V každém případě konzultujte jídelníček s Vaším ošetřujícím lékařem.

Nabízíte jídelníček pro diabetiky?

Ano a pro diabetiky je naše dieta velmi vhodná! Pokud trpíte diabetes, je pro Vás vyvážená a pravidelná strava důležitá a vede ke zlepšení zdravotního stavu. Pro objednání diabetického jídelníčku stačí tuto skutečnost říct našim pracovníkům při telefonické objednávce. Nahradíme cukr, med a jiné nevhodné potraviny náhradními sladidly nebo vhodnými potravinami. Každopádně doporučujeme jídelníček konzultovat s Vaším lékařem.

Nabízíte speciální dietu pro nemocné s různými zažívacími obtížemi?

Bohužel ne. V určitých případech je možné Vaše potřeby kompenzovat úpravou jídelníčku. Možné úpravy najdete v následující odpovědi. Pokud máte zdravotní omezení, konzultujte vždy Vašeho lékaře.

Nejím některé potraviny, dokážete mi upravit jídelníček dle mých požadavků?

Ano, úpravy jsou možné, v některých případech to ale může být na úkor pestrosti jídelníčku.

Musím vždy objednávat 5 jídel na den? Mohu si objednat i určité kombinace?

Můžete si objednat nejrůznější kombinace jídel.
  • celodenní: snídaně, svačina, oběd, svačina, večeře
  • dopolední: snídaně, svačina, oběd
  • odpolední: oběd, svačina, večeře
  • snídaně, oběd, večeře
  • oběd a večeře
  • oběd
  • večeře

Jsou krabičky vhodné pouze pro redukci váhy nebo je mohu jíst trvale?

Naše jídla můžete jíst trvale! Jedná se o zdravou a vyváženou stravu. S výběrem vhodného programu vám rádi pomůžeme.

Sůl

Některá naše jídla se vám můžou zdát méně dochucená. Většina lidí je zvyklá na slanější chutě a to zejména proto, že v průmyslově vyráběných potravinách je příliš vysoký obsah soli. Snažíme se používat méně soli. Doporučený příjem soli je 5 g denně, ovšem dospělý člověk v ČR spotřebuje obvykle až 15 gramů soli (trojnásobek doporučené spotřeby). Pro představu – 1 kávová lžička obsahuje cca 8 gramů soli. Pokud si tedy hotové jídlo dosolíte, chuť se zvýrazní, z výše uvedených důvodů to ale nedoporučujeme.

Dotazy na rozvoz, distribuci

Jakým způsobem je jídlo uchováno během rozvozu?

Lokální rozvoz probíhá v termoboxech s vloženými chladícími médii. Balíčky s jídly jsou v igelitové tašce. Na tašce je štítek o jaký program a kombinaci (případně výjimku) se jedná.

Kolik stojí rozvoz?

Cena za rozvoz je zahrnutá v ceně jídel (platíte pouze cenu dle našeho ceníku, nic navíc).

V kolik hodin mi jídlo dovezete? Mohu si vybrat konkrétní čas doručení?

Jídla rozvážíme podle rozvozového plánu (pro každý okruh může být jiný časový plán – kontaktujte operátorku zákaznického centra pro informace. Náš rozvozce vás bude kontaktovat a sdělí vám přibližný čas závozu. Konkrétní (a stálý) čas doručení bohužel nastavit nelze (ani za příplatek). Abychom mohli nabídnout příznivou cenu (a šetřili životní prostředí), snažíme se, aby naše auta najezdila co nejméně kilometrů. S ohledem na to řadíme zákazníky na trasy dle dodací adresy a není možné zajistit doručení v konkrétní čas dle přání klienta.

Vím, že v určitý den nebudu v obvyklou dobu doma, můžu změnit dobu závozu?

Dejte dopředu vědět vašemu rozvozci. Pokud to bude možné, upraví svoji trasu na daný den, aby mohl dovézt jídlo v jiný čas (dříve, později). Možnosti doručení podléhají aktuálním možnostem řidiče (počet zastávek na trase, aktuální dopravní situace, možnost vrátit se do místa v jiný čas atd.)

Potřebuji zrušit již objednané a zaplacené dny, je to možné?

Ano, samozřejmě – dejte nám vědět, které dny potřebujete odhlásit. Již zaplacené dny vám kompenzujeme dodávkou jídel na jiné dny, dle vašeho přání. Respektujte prosím nutnost dát nám změnu vědět 3 pracovní dny dopředu, později již není možné objednávku na daný den změnit.

Je možné vrátit použité jednorázové obaly; je možné využít opakovaně použitelné obaly?

Bohužel ne. Současná legislativa neumožňuje využití opakovaně použitelných obalů v pro nás realizovatelné podobě. Denně vyrábíme jídlo pro více než 3 000 klientů a není technicky možné, abychom prováděli sanitaci jídlonosičů a jejich distribuci zpět majitelům. Dozorové orgány tolerují tento systém u malých provozů a v systému, kdy si klient donese obal, do kterého se jídlo naplní. Nic z toho bohužel nejde u nás realizovat. Naše obaly jsou plně recyklovatelné a platíme poměrně vysoké poplatky do fondu EKO-KOM, který zajišťuje recyklaci většiny obalů v ČR. Uvažovali jsme i nad možností balit do biodegradovatelných obalů. To by představovalo zdražení o 300 až 500 Kč za měsíc a pro většinu našich klientů by nebylo akceptovatelné. Podle statistik průměrný občan ČR vyprodukuje 400 kg odpadů ročně. Pokud se stravujete s námi, misky, sáčky a dózičky vytvoří za rok odpad do 80 kg. Navíc nedochází k plýtvání s jídlem. Věříme, že v porovnání s průměrem to není tak špatné!

Jídelníčky pro vás sestavují odborníci

Jídelníček sestavují naše nutriční poradkyně pod vedením zakladatelky společnosti, nutriční specialistky Mgr. Kateřiny Šimkové. 

Mgr. Kateřina Šimková je absolventkou Lékařské fakulty Masarykovy univerzity v Brně, obor výživa člověka.

Jsme jeden z mála výrobců krabičkové diety, který má vlastní odborníky na výživu.

Krabičky pro vás vaří a dováží:

Zdravé stravování s.r.o.

Jiřího z Poděbrad 978
696 62 Strážnice 

IČ: 29292069 
DIČ: CZ29292069

Společnost je zapsána v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Brně, spisová značka C 71602.

Web zkrabicky.cz technicky provozuje:

FitLead s.r.o.

Rezlerova 292
109 00 Praha 10

IČ: 05704111
DIČ: CZ05704111

Společnost je zapsána v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, spisová značka C 268197.